TRADIȚIE    

Infiintata in anul anul 2001 in urma identificarii unor oportunitati pe piata serviciilor de constructii, PTN s-a asigurat an de an o baza de utilaje specializate pentru realizarea constructiilor industriale, civile, edilitare, in special din zona judetului Constanta. Traditia dobandita in atatia ani, constructiile realizate, echipele de constructori (de la proiectanti la muncitori) au adus sute de clienti multumiti care au fost receptivi la modul de implicare al companiei PTN si au decis sa revina solicitand noi si noi lucrari.

EXPERIENȚĂ    

Atunci cand vei alege PTN vei fi constient ca ai ales in primul rand EXPERIENTA intregii noastre echipe. Dupa atatia ani, si dupa realizarea atator lucrari complexe, cunoastem in amanunt fiecare detaliu al oricarui proiect iar acest lucru, pentru tine, inseamna eficienta, inseamna rapiditate in executie, inseamna lucru facut cu dedicatie fara sa iti fie teama ca banii investiti nu se vor regasi in fiecare centimentru al constructiei tale! AVANTAJUL este de partea ta!

PROFESIONALISM    

PTN exista in primul rand datorita echipei de constructori! Proiectanti, ingineri constructori, muncitori, zidari, fierari-betonisti, excavatoristi, macaragii, sudori, ... Sunt doar o parte din cei care au pus bazele si au dezvoltat PTN. Ei au dovedit ca pot da eficienta muncii lor oferind la finalul lucrarilor satisfactie clientilor nostri.
Echipa experimentata pe care ne bazam este unul din cele mai importante avantaje competitive pe care o aducem partenerilor nostri, prezenti
si viitori.